logo   logo

Personalni treninzi

Uz konstantan nadzor trenera, odredite sami u kojim ćete terminima vežbati.

Ako niste sigurni šta želite da postignete treningom ili pak želite samo da se rekreirate, pokrenete, smršate ili popravite kilažu, sanirate povredu leđa, zglobova ili slično, onda su ovi treninzi prava stvar za vas.

MIX AEROBIK

Aerobni oblik vežbanja u zoni potrošnje masti, gde se smenjuju vežbe za gornji i donji deo tela, prednjače vežbe oblikovanja nogu, gluteusa i trbušnih mišića. Mix aerobik omogućava razgradnju masti i tonus mišića celog tela.

Mix aerobik je najzastupljeniji kod nas iz više razloga, prvenstveno što se za 60 minuta treninga sagori veliki broj kalorija, poboljšava se koordinacija pokreta, jača muskulatura gornjeg i donjeg dela tela, tako da se za kratko vreme postižu optimalni rezultati.

Pilates

Pilates je nastao 30-ih godina prošlog veka, njegov tvorac je Džozef Hubertus Pilates.To je kondicioni program celog tela koji stimuliše povezanost tela i duha. U Pilatesu postoje 500 pokreta, samo na podlozi ili sa rekvizitima. Pilates pozitivno utiče na snagu, fleksibilnost, ravnotežu i muskularnu simetriju celog tela.

Ovaj način vežbanja je poznat i pod nazivom " Vežbe za plesače", namenjen je svim uzrasnim i starosnim dobima, namenjen je onima koji žele čvrsto, fleksibilno telo, onima koji žele kretanje bez ikakvih tegoba. Ovaj način vežbanja praktikuje se i u medicinske svrhe, kod povređenih kao način rehabilitacije.

Total body workout

Total Body Workout je fitnes program namenjen ljudima koji žele da zategnu svoje mišiće i dovedu svoje telo u savršenu formu. Cilj časa je da uz pravilan rad i veliki broj ponavljanja svake vežbe dođemo do željenih rezultata. Čas traje 60 minuta i uključuje vežbe koje poboljšavaju snagu, kondiciju i fleksibilnost celog tela. Akcenat se stavlja na mišiće gluteusa, nogu i stomaka, ali neretko se rade i vežbe za ruke i ledja.

Sam trening počinje petominutnim zagrevanjem uz vežbe iz klasičnog aerobika, a posle toga ulazimo u zonu vežbi kojima radimo više grupa mišića istovremeno.

Kontakt Informacije:


 

Adresa: Matice Srpske 91a,
Beograd,
11160 Mirijevo, Zvezdara


 

Kontakt telefon : 062 19 11 375

Kontakt osoba : Tamara

 

 

Ladies Fitness Studio

 

Ladies Fitness Studio

Nalazi se u vrlo prijatnom i svetlom prostoru u Mirijevu.

U ulici Matice Srpske 91a, na 20m od autobuske stanice linija : 20 i 79

Ladies Fitnes Studio - Mirijevo (Zvezdara), nalazi se iznad fudbalskog stadiona Balkan u ulici Matice Srpske 91a, na samo pet minuta od Karaburme i Bulevara Kralja Aleksandra.

========================================================

 

Траса линије 79 :

Користан линк : http://www.gsp.rs/linija.asp?id=79

Траса линије 20

Користан линк : http://www.gsp.rs/linija.asp?id=20


========================================================

Potražite nas na mapi :

 


Прикажи Ladies fitness studio на већој мапи